fbpx
Et unikt tilbud til barn med Autisme og ADHD
februar 5, 2020
 

Velkommen

 
Nytt underlag i ridehallen

Vi står foran et helt nytt år, og på Hjørgunn er vi i full gang med alle våre aktiviteter. Ridefysioterapien har oppstart denne uken, og til glede for alle våre firbente terapeuter starter sesongen med nytt underlag i ridehallen.


Entreprenør Eivind Engeseth AS, http://eivindengseth.no var på gården i nyttårshelgen og sørget for nytt underlag i ridehallen. Et underlag vi har blitt veldig godt fornøyd med. For å sikre oss riktig underlag har Stallmesteren.no, http://www.stallmestern.no veiledet oss i arbeidet. Underlaget består av sand blandet med flis. Det er alltid stor dugnadsånd på Hjørgunn. Når flisa skulle blandes med sandet, var «dugnads troppen» på plass og sørget for godt arbeid, som alltid.

 
Ridefysioterapi

Ridefysioterapi er en behandlingsform innen fysioterapi der hestens bevegelse er grunnlaget for behandlingen. Det er en verdifull behandlingsmetode som påvirker kroppen både fysisk og psykisk. Vi har fortsatt noen ledige plasser om du ønsker Ridefysioterapi! Du kan registrere deg online via vår nettside her.


 
Ny Ridefysioterapeut

Det gleder meg å fortelle at vi dette semesteret har med oss Ridefysioterapeut Kerrin Hinrichs på laget. Kerrin har i over 20 år holdt på med terapiridning, og skal fremover være en del av fagteamet på Hjørgunn med å praktisere Ridefysioterapi tirsdager. Kerrin bor i Rakkestad kommune. Hun har tre jenter som alle har flyttet ut, et barnebarn og en hund. Kerrin har i 23 år jobbet som spesialfysioterapeut for barn og unge ved familiesenteret i Rakkestad kommune. I fjor høst valgte hun å si opp jobben, da hun ønsket en forandring. Kerrin er utdannet Osteopat og har siden 2002 praktisert Osteopati. Kerrin forteller: Jeg gleder meg over å være en del av teamet på Hjørgunn. Det er noe spesielt med å bruke hest i terapi for både små og store pasienter. Lurer du på om Ridefysioterapi kan være noe for deg, les mer på https://fysio.no/Pasientinfo/Pasientbrosjyrer/Ridefysioterapi