fbpx
Elever som dropper ut fortjener en ny start
april 3, 2020
Ridefysioterapi gir økt livskvalitet til rytterne!
juni 11, 2020

Sparebank 1 tildeler midler til ridehjelmer for ryttere i Ridefysioterapien

 
Corona pandemien rammer rytterne

Corona pandemien rammer utrolig mange, og dessverre rammer det også våre ryttere i ridefysioterapien på Hjørgunn. Både restriksjoner og smittevern endrer måten vi kan utføre aktivitetene på. Som et forebyggende tiltak mot smittevern i forbindelse med koronasituasjonen, er alle ryttere ved Hjørgunn Gård & Behandlingssenter pålagt å ha egen hjelm.

Hjørgunn er så heldige å ha mottatt tildelingsmidler fra Sparebank 1 stiftelsen på kr. 150 000,- som skal dekke rytternes utgifter til hjelm. Ryttere kan kjøpe hjelm og få refundert kostnaden hos Hjørgunn, slik at de kan fortsette med den verdifulle ridefysioterapien.

En stor hjertelig takk til Sparebank 1 stiftelsen for tildelingen. Det betyr mye for rytterne våre.

Om SpareBank1 Stiftelsen

SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus ble etablert 1.november 2011. Stiftelsen ble opprettet i forbindelse med fusjon mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden Sparebank som resulterte i SpareBank 1 Østfold Akershus. Stiftelsen skal videreføre sparebanktradisjoner som er nedarvet gjennom generasjoner. Stiftelsen er satt til å forvalte en stor arv med betydelig kapital, og vil benytte avkastning på denne kapitalen til allmennyttige gaveformål i lokalsamfunnet. Hvis din forening/lag har et prosjekt som trenger penger for å bli realisert kan du søke om prosjekt støtte via deres sider her: https://www.osthusgaver.no/