fbpx
Velkommen
januar 21, 2020
Elever som dropper ut fortjener en ny start
april 3, 2020

Et unikt tilbud til barn med Autisme og ADHD

 
"Forskning viser stadig til studier som bekrefter hestens positive effekt på mennesket både fysisk og psykisk. Les den ferske rapporten om hvordan ridning hjelper barn med Autisme og ADHD."

Ridefysioterapi kan bidra til å forbedre atferd, konsentrasjonsevne samt kommunikasjon og sosiale evner. Samtidig er glede og mestringsopplevelse sentralt i terapien.

På Hjørgunn tilbyr vi Ridefysioterapi, og har kapasitet til å ta i mot 204 ryttere per uke. Å tilby ridefysioterapi i så stor grad krever en stall med mange dyktige «firbente» kollegaer. Terapihestens hverdag består i å tilpasse seg ryttere fra små barn til unge, voksne og eldre med ulike utfordringer og diagnoser.

På Hjørgunn har vi en stall som rommer 16 hester. I disse dager er vi på jakt etter tre nye «firbente» kollegaer. Det er ikke for «hvem som helst» hest å få en jobb som terapeut. Hesten må være mentalt tilpasset og ikke minst passe inn i resten av den «firbente» flokken.

Fredag ankom den første nykommeren, Bork - en blandingshest på 9 år. Bork skal være på Hjørgunn i en testperiode. Vår dyktige og erfarne dyreansvarlig Eli, har ansvaret for testprogrammet. Vi ønsker Bork velkommen til gården og gleder oss til å følge utviklingen.

Vi har noen ledige plasser for Ridefysioterapi, sjekk ut om Ridefysioterapi kan være noe for deg https://www.hjorgunn.no/ridefysioterapi